• 06.10.2024 17:33

Швидший за Флеша, сильніший, ніж Галк

30 Лип 2021, 4:33

Визначено переможця конкурсу талісмана львівського “Руху”.

Вболівальники “жовто-чорних” шляхом голосування обрали роботу Тетяни Волоскам. Офіційним маскотом “Руху” стане таємничий супергерой Рухмен.

“Рухмен – наш український супергерой та нащадок козаків. Витриваліший за Капітана Америку та швидший за Флеша, сильніший, ніж Галк, та точніший, ніж Людина-Павук. Марвел ним би пишався, але він наш! А ще у Рухмена є унікальна суперсила – це заряджати усіх навколо позитивною енергією та мотивувати на перемогу”, – йдеться у повідомленні на офіційному сайті клубу.

Комікси дуже популярні, а ми будуємо новий, сучасний клуб і прагнемо бути актуальними серед молоді, – розповів директор з розвитку ФК “Рух” Максим Мотін. – Тому раді представити нашого Рухмена. Ми плануємо презентувати клубного маскота впродовж місяця. Виробництво костюма – складний і трудомісткий процес. Ми не хочемо робити стандартну ляльку з поролону, в якій людині буде спекотно і задушливо. Навпаки, наш Рухмен буде максимально діджитальним та сучасним. Так як саме такий підхід закладений в філософію нашого клубу”.

0
Один коментар до “Швидший за Флеша, сильніший, ніж Галк”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*