• 20.09.2024 23:37

Клуб першої ліги оголосив про припинення існування

29 Лип 2021, 11:57

Президента “Альянсу” опублікував свою офіційну заяву.

Президент “Альянсу” Сергій Демченко оголосив, що клуб із Липової Долини припиняє своє існування. Про це він розповів у відкритому листі, який опублікував на клубному сайті.

“На сьогодні в українському футболі сформувалася система, яку створили футбольні чиновники, функціонери, президенти клубів і самі клуби. Ця система пожирає футбол зсередини і до неї можна віднести багато. Ангажованість футбольних органів. На словах всі клуби рівні, а на ділі: “Ну ви ж розумієте – їм потрібніше”.

Суддівський чинник. Про нього можна розповідати багато чого, навіть з моїм невеликим футбольним досвідом, але це реалії українського футболу. Хоча б той фактор, що судді не повинні перетинатися з командами до гри. В УПЛ вже відбувалися певні кроки для цього. Але чи буде видно ефект?

Говорити можна багато, але я поважаю себе і свою команду, і не хочу бути декорацією на цій футбольній сцені. Коли ти вкладаєш свою душу і гроші, а деякі особи роблять свою справу, а система використовує футбольні клуби, як дійних корів. У мене немає бажання, щоб “Альянс” виходив на гру, як худобу на забій. Плани були поборотися за вихід в УПЛ, але була перейдена межа, яку переходити не можна”, – написав Демченко.

5
2 коментар до “Клуб першої ліги оголосив про припинення існування”
  1. дуже сумно, що такі речі відбуваються в українському футболі

    1
  2. Ярославський тратити ще рік не збирається,тому кожна гра для Металіста буде подібна до гри з Альянсом!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*