• 10.05.2024 12:15

Новачки для «Скали 1911»: підпишуть ексгравців «Десни» та «Інгульця»

5 Лют 2024, 18:56

Стрийська команда продовжує роботу на трансферному ринку.

За інформацією «Sport.ua», найближчим часом «Скала 1911» підпише контракти з центральним захисником Олександром Руденком та опорним півзахисником Іллею Цурканом, зумівши переконати тренерський штаб зелено-малинових у своїй профпридатності.

Обидва відпрацювали з командою на першому зимовому зборі, взявши участь у контрольних матчах із ФАПФ (2:2) та «Агробізнесом» (1:1). У першій із цих ігор Цуркан відзначився гольовою передачею.

25-річний Руденко, який свого часу пройшов через молодіжку «Десни», в осінній частині сезону захищав кольори «Кудрівки» (15 матчів у другій лізі та 3 – у кубку України).

21-річний Цуркан у недограному сезоні 2021/2022 кілька разів потрапляв до заявки «Інгульця» на матчі УПЛ і кубка України, після чого виступав у першій лізі за «Скорук» та у другій – за «ЮКСА» (12 матчів і 1 гол цього сезону).

У січні «Скала 1911» підписала контракти з експівзахисником «Хуста» Вадимом Мердєєвим і найкращим бомбардиром чемпіонату Івано-Франківської області нападником Андрієм Боднаруком.

Раніше клуб розірвав контракти із захисником Олександром Аксьоновим, півзахисниками Олександром Баранюком, Дмитром Гуменяком і Матвієм Янком (проходить збори з «Хустом»), а також нападником Назарієм Богомазом.

0
Один коментар до “Новачки для «Скали 1911»: підпишуть ексгравців «Десни» та «Інгульця»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*