Site icon Спортивка

Визначився новий тренерський штаб «Колоса»

Керманич ковалівської команди обрав помічників.

Як повідомляє «УПЛ ТБ», виконувач обов’язків головного тренера «Колоса» Олександр Поздєєв сформував свій тренерський штаб.

Асистентами стануть його помічники з команди U-19 Сергій Козирь і Андрій Гірча. З попереднього тренерського штабу Ярослава Вишняка залишились тренер з фізпідготовки Віталій Мандзюк і тренер воротарів В’ячеслав Кернозенко.

У «Колосі» U-19 працюватимуть екс-помічники Вишняка – Євген Новак і Віталій Гавриш. Тренером голкіперів лишився Сергій Сітало.

Днем раніше виконуючим обов’язки головного тренера Колоса був призначений Олександр Поздєєв замість Ярослава Вишняка.

До цього Поздєєв працював старшим тренером юніорської команди «Колос» U-19, яка посідає 5-те місце в поточному чемпіонаті України U-19. Поздєєв приєднався до клубу ще на аматорському рівні, 2012-го року, та виграв багато трофеїв у Київській області.

Разом із «Колосом» на етапі становлення команди він пройшов шлях від чемпіонату області до виходу в УПЛ. Поздєєв виступав на позиції центрального півзахисника, а найбільшу кількість матчів за «Колос» провів у першій лізі – 97 поєдинків (14 забитих м’ячів).

2019-го року, у зв’язку з травмами, Поздєєв вирішив завершити ігрову кар’єру і став тренером юнацької команди «Колоса». Він входить до трійки найкращих бомбардирів в історії команди (21 гол).

0