Site icon Спортивка

Брехня від Шевченка? Суддів на матчі призначають не жеребом

Жеребкування арбітрів немає, попри такі обіцянки.

Журналіст Михайло Співаковський повідомив, що комітет арбітрів УАФ не впровадив жеребкування під час призначення суддів на матчі, хоча це й анонсувалося перед стартом 2-го кола чемпіонату України особисто головою інстанції Андрієм Шевченком:

З того, що знаю я, ніякого рандомного призначення немає. Судді не призначаються жеребом. Будь-які арбітри вам підтвердять. Все відбувається, як було. Можливо, просто відповідальна людина змінилася. Це не означає, що це обов’язково дуже погано. Але нащо ви нам розповідаєте про інше? Ось в цьому питання. І взагалі, є така підозра, що такі директиви й напрямки в симпатіях суддівського корпусу теж трохи змінюються.

До одних команд ставилися більш лояльно, зараз ми бачимо в другому колі ставляться менш лояльно. Це можна помітити, наприклад, по матчах Полісся. І є команди, до яких дуже рівно позитивно досі ставляться в суддівському корпусі, – сказав Співаковський.

Зазначається, що наразі ведуться дискусії щодо того, чи повести всіх рефері на детектор брехні масово в кінці сезону, чи їх перевірятимуть окремо після резонансних ігор.

0