Site icon Спортивка

«Мають певну руку у владних кабінетах УАФ». Циганик укотре накинувся на «Рух»

Відомий медійник учергове розкритикував львівський клуб.

Журналіст Ігор Циганик вкотре накинувся на «Рух». Цього разу відомий медійник завуальовано натякнув на те, що львівський клуб користується представництвом лояльних до команди людей в УАФ та це позначається на роботі арбітрів. За приклад він узяв епізод з пенальті, яке «жовто-чорні» заробили в матчі з «Олександрією»:

Зараз у мене чітке розуміння, що є в нас в чемпіонаті одна команда, яка рівніша за інші. Тому що вони мають певну руку у владних кабінетах УАФ. Це неправильно, це зовсім неправильно. Ну що, не видно, що рівніша? З «Ворсклою» не дали дві червоні, а може й три.

Тут така сама історія, ще можна познаходити моменти. Тобто якщо пенальті там, то в епізоді зі Шабановим 100% пенальті таке саме. Тоді в «Олександрії» є шанс. Правильно сказав Ротань, що таких моментів можна знайти мільйони. Якщо ти хочеш знайти – ти завжди знайдеш. І в нас зараз арбітри на ВАР вони тим і займаються, що вони знаходять. Якби навіть ніхто не звернув увагу на цей момент, то він би просто проїхав – і все. Пенальті був, немає ніяких питань – тоді в епізоді зі Шабановим теж пенальті. Тому що таке порушення в середині поля – це порушення правил, якщо вже така принциповість.

От вам поліграф. Поліграф не пройшов який арбітр? Юрій Іванов. Знаєте, чим відомий Юрій Іванов? Це той арбітр, який обслуговував поєдинок «Рух» – «Дніпро-1», після якого була славнозвісна прес-конференція. Зараз просто одна команда намагається обрізати всіх людей, які їх не слухають, маючи можливість цим управляти. От і все, от і весь футбол, – сказав Циганик.

0