Site icon Спортивка

Хто головна команда Львова? Пономарьов відповів на питання

Наставник однієї з львівських команд уникнув прямої відповіді.

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов у інтерв’ю для «Tribuna.com» відповів на питання, яка команда є головною у Львові:

Я б не хотів так ділити. Взагалі спокійно ставлюся до цього. Чомусь в Мадриді є «Атлетіко» і «Реал», в Мілані є «Інтер» і «Мілан», в Лондоні взагалі кілька хороших команд. Вважаю, що такі дербі та конкуренція можуть допомогти росту футболістів, команд, чемпіонату. Так само як питають, а що для вас буде означати матч з «Карпатами». А що за «Карпати» дають більше очок, ніж за «Динамо» чи за «Інгулець»? Звичайно, що цей матч буде принциповий, навколо нього буде дуже багато розмов в медіа та всюди. Але для мене це, як будь-який календарний матч, де нам потрібно взяти три очки, – сказав Пономарьов.

Крім того, наставник «жовто-чорних» поділився думкою, в якої команди наразі є більше вболівальників:

Давайте будемо об’єктивно дивитися на ситуацію. Кожна команда має свою історію і свій шлях. «Рух» – це молода команда. В нас не може бути на сьогодні більше вболівальників, ніж у «Карпат». «Рух» підтримує більше молодь. За «Карпати» вболівають різні верстви населення. Це клуб, який має у Львові свою історію. Треба проводити стратегічну роботу з вболівальниками. В тому ж Мюнхені основним клубом колись був «Мюнхен 1860», а потім з’явилася «Баварія», – сказав коуч.

Раніше Пономарьов висловився щодо підписання в «Рух» вихованців «Карпат».

0