Site icon Спортивка

Трансфери «Карпати»: Вацко розповів про плани львів’ян

Відомий медійник розповів про трансферну роботу львів’ян.

Коментатор Віктор Вацко в своїй авторській програмі висловився про трансферну кампанію «Карпат», пояснивши своїх слова кількатижденої давнини про приблизно 7 новачків для львівської команди до кінця трансферного вікна.

Перш за все медійник розповів, якими гравцями «зелено-білі» цікавилися цього літа:

Мої слова про 7 новачків під основу для «Карпат»? Це говорили люди, які наближені до «Карпат». Але знаєте, що таке плани? Плани, як говорить Мирон Маркевич, то таке.  Із того, що знаю розумію я. Зверніть увагу, про яких футболістів йшлося з точки зору інтересу «Карпат» в різноманітних чутках чи інсайдерській інформації: Стецьков з «Кривбаса», Михайленко з «Динамо». Рубчинський, Леднєв. Що їх об’єднує? Це готові футболісти, які прийдуть в команду і відразу дадуть команді якість. Я вважаю це позитивною тенденцією – пошук саме таких футболістів, – сказав Вацко.

Крім того, Вацко висловив думку, які саме позиції потрібно зміцнити «Карпатам» для того, аби претендувати на високі місця:

Щодо майбутніх трансферів, я впевнений, що роботу «Карпати» ведуть. Я знаю це, в принципі. Ми всі розуміємо, що «Карпатам» серйозно потрібно на ринку працювати. Якщо говорити під завдання, то зараз «Карпати» під 8-ме-10-те місце. Своє 10-те місце вони точно займуть цим складом. Але якщо про завдання на майбутнє, про єврокубкове завдання говорити, то потрібна ще група футболістів. Центральний захисник точно потрібен, крайній захисник один потрібен, опорник потрібен, інсайд ще один потрібен. Вінґер? Мінімум один потрібен. Центрфорвард також. Знову ж таки, бажано готові та якісні. «Карпати» е розуміють. «Карпати» шукають, «Карпати» працюють, – додав журналіст.

Насамкінець коментатор сказав, що вважатиме успіхом, якщо днями «леви» підпишуть одного або двох хороших виконавців:

Я вам чесно скажу, що не дуже вірю, що «Карпати» зараз до кінця трансферного вікна, до 6-го вересня, зможуть активно спрацювати на ринку. Я думаю, що якщо 1-2 футболістів хороших доберуть, то це буде великим плюсом для Лупашка на цю осінь. А надалі мені дуже цікаво, як «Карпати» підготують вже зимове трансферне вікно. Те, чого не було влітку – абсолютно чітко усвідомлюючи стиль головного тренера, вимоги тренера до футболу своєї команди, до профайлів футболістів. Дуже важливо вже починати працювати над тим, що буде на трансферному ринку взимку. Тому що я вважаю, що попередні зимове та літнє трансферні вікна «Карпати» провалили, – сказав Вацко.

Раніше стало відомо, що Валентина Рубчинського з «Динамо» у «Карпатах» все ж таки не буде.

0