Site icon Спортивка

Маркевич у «Металісті 1925»: Циганик розповів, чи це реально

У харківському клубі поки не знайшли наставника на повноцінній основі.

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі висловився про долю тренерського містка у «Металісті 1925» після відходу Віктора Скрипника. Нагадаємо, наразі виконувачем обов’язків головного тренера команди став Сергій Карпенко, але він є тимчасовим наставником.

Цікаво, що один з глядачів запитав у медійника, чи розглядає харківський клуб варіант з призначенням колишнього головного тренера «Карпат» Мирона Маркевича. Відповідь Циганика була такою:

Думаю, що Маркевича не розглядають. Хоча, хто його знає… Маркевич вивів одну команду з першої ліги у прем’єр-лігу – його звільнили, а зараз він виведе іншу команду в УПЛ – і його знову звільнять, чи що? Я не думаю. Хоча, хто його знає…

Поки що, на цьому етапі, я не чув розмов, що Маркевич може очолити. Чи міг би він працювати? Міг би. Звичайно, що міг би працювати. Тим більше, наскільки я розумію, «Металіст 1925» планує поки що базуватися у Львові. У них там є свої моменти, і саме ці моменти дозволили їм зіграти в «турнірі чотирьох», пов’язані якраз з певним комплексом неподалік Львова. Саме там вони базувалися, а один з віце-президентів толерує цей комплекс.

Я думаю, що цілком можливо таке могло би бути. Однак я не вірю, що Мирон Богданович Маркевич зараз в такій ситуації знову піде після «Карпат» одразу в «Металіст 1925», щоб знову витягувати з першої ліги до прем’єр-ліги. Хоча, хтозна. Маркевич показав минулого сезону, що він може це зробити, – сказав Циганик.

Нагадаємо, що Маркевич очолював «Карпати» з минулого літа до поточного і вивів команду в УПЛ з 2-го місця в першій лізі.

0