Site icon Спортивка

Пономарьов поділився найближчими планами «Руху»

Коуч львівської команди прокоментував підготовку.

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов у коментарі «Sport.ua» підбив підсумки закордонного збору:

Збір в Словенії з двома виїздами до сусідньої Австрії був дуже корисним. Звичайно, десь вибивало з колії, що ми не змогли зіграти в контрольних матчах в оптимальному складі через те, що кілька наших гравців тільки відновлюються після травм, по-друге, маємо ми своїх представників в олімпійській збірній України, яка завершує підготовку до Ігор в Франції, але загалом, я задоволений ставленням підопічних до своїх обов’язків.

Переконаний, що цей збір в Словенії запам’ятається хлопцям надовго. Так, їм було важко витримувати навантаження, але тепер вони вже знають, над чим треба працювати, аби прогресувати. Зрештою, й я одержав про нашу зміну вичерпну інформацію. Спарингами я задоволений. Це дуже цінний досвід, адже довелося виясняти стосунки з представниками різних футбольних шкіл. Тішить, що взяли гору над авторитетними командами австрійської Бундесліги – «Штурмом» та «Гартбером».

Семотюк? Я ще не визначився, чи продовжить він кар’єру в «Руху». Після повернення до Львова в Семотюка ще буде дві нагоди проявити себе: 27-го липня в спарингу з «Агробізнесом», а суперник у контрольному матчі 3-го серпня ще уточнюється, – сказав Пономарьов.

Нагадаємо, що вчора «Рух» здобув перемогу над австрійським «Гартберґом».

0