Site icon Спортивка

Невизначене майбутнє Степаненка та Ракицького у «Шахтарі»

Доля двох ветеранів залишається невизначеною.

Спортивний директор «Шахтаря» Дарійо Срна у інтерв’ю «ТаТоТаке» поділився інформацією щодо майбутнього Тараса Степаненка та Ярослава Ракицького у донецькому клубі.

Перш за все він висловився про долю 34-річного опорника та водночас капітана «помаранчево-чорних»:

У Степаненка вік, і він не може грати по три матчі за сім днів. Це дуже важко, тому Містер хотів окрім Назарини мати ще одного гравця на цю позицію. Це сьогодні Криськів, який зі своїм розумом робить дуже велику роботу. Чи залишається Степаненко? У Тараса ще рік контракту, – сказав Срна.

Окрім цього, функціонер поговорив про роль в команді та майбутнє Ракицького:

Будемо з ним говорити, поки що нічого не вирішено. Чи задоволений я його грою? Дуже. Як поводить себе в колективі? Коли треба, авторитет, жартує, насварити – насварить. Ракицький – це чисте «шахтарівське серце». Ракицький поїхав у Зеніт через Фонсеку? Так, він не грав у нього спочатку, а тримати у себе футболіста на якого не розраховує тренер і який отримує великі гроші – це глупо – додав Срна.

Степаненко минулого сещону провів 31 матч в усіх турнірах, відзначившись одним асистом. Контракт Тараса із «Шахтарем» розрахований до 30-го червня 2025-го року. Ракицький, своєю чергою, зіграв у 18-ти поєдинках: 2 голи та стільки ж результативних передач. Його угода з донеччанами спливає в кінці червня 2024-го.

0