Site icon Спортивка

«Реал» підписав українського воротаря

17-річний футболіст перебрався до мадридського колективу.

У мадридському «Реалі» з’явився ще один українець, і також воротар. Днями 17-річний Ілля Волошин офіційно перейшов до «вершкових», підписавши з іспанським клубом контракт терміном до 2026-го року. Інші деталі угоди ані клуб, ані представники перспективного футболіста вирішили не розкривати.

Досвід виступів на теренах Іспанії – не новий для Волошина. За даними авторитетного порталу «Transfermarkt», вихованець дніпровського футболу виступає в тамтешній країні з вересня 2022-го року. У місцевому чемпіонаті він грав за «Новелду» та юнацьку команду «Райо Махадаонди», клубу третього дивізіону. Тепер же Ілля пішов на суттєве підвищення.

Цікаво, що інтерес до українського голкіпера виявляв не лише «Реал», а й кілька інших іспанських грандів. Як розповів колишній тренер воротаря Андрій Пісний в інтерв’ю для видання «Український футбол», ключовим фактором під час ухвалення рішення Волошина на користь «королівського клубу» став Андрій Лунін, який детальніше розповів хлопчині про «вершкових» та провів екскурсію базою.

0