Site icon Спортивка

Новачок з чемпіонату району для «Агробізнеса»?

Волочиська команда може поповнитися новобранцем.

Головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський розповів для «Брутального футболу», що запросить на перегляд нападника медійної та районної команди «Січ» Добряни Василя Лойка:

Коли літом збиралася команда, то так само важко було. Починав з області збирати футболістів, які до цього жодного разу не брали участі у професійному футболі. Я кардинально змінив думку, що завжди потрібно давати шанс футболістам, які грають на область, на район, якщо в нього є якісь задатки.

Дуже часто тренери професійних команд не звертають увагу на обласні змагання. Усі хочуть готових футболістів, ніхто не хоче бавитися з футболістами-самородками скажімо так. Є великий ризик для тренера, тому що якщо не буде результату, то питатимуть з тренера.

Але я взяв на себе цю ношу та повірив у футболістів, яких запросив з області. Тому десь само зараз через ваш серіал («Не футболіст») я помітив Василя Лойка, в якого є усі фізичні кондиції, досить хороша технічна оснащеність. Хочеться дати футболісту шанс, якби він трошки молодшим був… Але я знову, говорю, що чому б футболісту у 30 років не спробувати свої сили у першій лізі. Я хочу надати йому шанс, а раптом у нього вийде і це буде приклад для всіх футболістів, які грають чи на район, чи на область, – сказав Чижевський.

Нагадаємо, що після осінньої частини сезону «Агробізнес» фінішував 3-м у групі А першої ліги.

0