Site icon Спортивка

Трансфер у російський клуб замість «Карпат»

Форвард, яким цікавилися львів’яни, їде до країни-агресорки.

Домініканський нападник «Олвейз Реді» Дорні Ромеро, схоже, до «Карпат» все ж не перейде. Кілька годин тому стало відомо, що 25-річний голеадор, попри інтерес зі Львова та багатьох  інших клубів, продовжить кар’єру, увага, в Росії.

Сільвіо Фонтана, агент форварда, в ефірі радіопрограми «Zona Mixta» повідомив, що Ромеро переходить до російського клубу, але назву самої команди не назвав. Він пояснив, що угода вже майже закрита, залишилося завершити лише останні деталі й найближчим часом про трансфер оголосять офіційно.

Я вів постійні розмови з керівництвом «Олвейз Реді» про різні пропозиції, які надходили. Можу сказати, що пропозиція з Росії щодо Ромеро була прийнята, я збираюся поїхати (в Ла-Пас), щоб врегулювати договірні питання для обох сторін, домовитися щодо фінансів та офіційно оформити його продаж, — сказав агент домініканського футболіста.

Нагадаємо, що Ромеро, маючи в своєму активі 25 голів, став найкращим бомбардиром 2023-го року в чемпіонаті Болівії. Повідомлялося, що крім «Карпат» інтерес до Дорні також виявляла індійська «Керала Бластерз».

0