Site icon Спортивка

Мілевський змінився до невпізнанності: що коїться з Артемом?

Колишній форвард збірної України шокував зовнішнім виглядом.

Колишній футболіст київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський шокував вболівальників своїм зовнішнім виглядом. Екснападник зняв ролик, в якому оголосив розіграш футболки та м’яча зі своїм автографом, виручені кошти від якого підуть на допомогу постраждалим від військової агресії.

На відео в соціальній мережі інстаґрам Мілевський розписується на екіпіруванні та позує з ним. Фанатів привернула увагу поведінка колишнього спортсмена у кадрі та його вигляд, який сильно засмутив вболівальників. Вони запідозрили Артема у зловживанні алкоголем та закликали його друзів терміново відправити його на реабілітацію.

«Тьомо, візьми себе в руки, мужик. Нах*ра таке робити з собою?», «Стільки друзів, невже всім нах*у плювати? Потім на могилі стоятимете і казатимите, який він був», «Зробіть, будь ласка, ще одну добру справу, покладіть Артема в рехаб, врятуйте йому життя!», «Тьомо, ти був кумиром багатьох і залишся ним. Переставай відпочивати», «Міля, Міля, що з тобою стало?», «Тьомо, який ти був гарний хлопець, і зараз що… Візьми себе в руки», «Допоможіть Мілі, людина йде від нас», «Для чого знімати людину в такому стані?» – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, що днями Мілевський знайшов собі новий заробіток, використовуючи власну медійність.

0