Site icon Спортивка

Кополовець та інші: «Карпати» презентували скаутський відділ

Львівський клуб створив відділ скаутингу.

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич ініціював створення у клубі скаутського відділу, котрий зосередиться на пошуку футболістів, які підсилять дитячі команди та основу «зелено-білих», повідомляє офіційний сайт львівського колективу.

Керівником селекційної служби буде Анатолій Пташник – колишній футболіст, який у 19-річному віці дебютував у вищій лізі у складі тернопільської «Ниви», а згодом виступав за кордоном. 2006-го Пташник переїхав до Швеції, де грав за команди нижчих ліг, а пізніше розпочав тренерську та скаутську діяльність.

Допомагати Пташнику буде Михайло Кополовець. Раніше він виконував функції спортивного директора «Миная», з яким подолав шлях з другої ліги до української прем’єр-ліги. До обов’язків Михайла входитиме пошук нових футболістів та участь у процесі комплектації команди.

Окрім Кополовця, до селекційного відділу ввійшли Андрій Кудирко, який протягом тривалого часу працював журналістом та аналітиком, а також Андрій Габ’ян – колишній футболіст, левова частина кар’єри якого минула на Івано-Франківщині.

0