Site icon Спортивка

Ребров – найкращий тренер сезону в Угорщині

Український наставник “Ференцвароша” вкотре здобув персональну нагороду.

Керманич “фраді” Сергій Ребров визнаний найкращим тренером чемпіонату Угорщини в сезоні 2020/21. За результатами голосування представників тамтешніх клубів саме український фахівець став переможцем.

“Найважливішим для мене було працювати не тільки з 11 гравцями, які будуть грати в конкретному матчі, але з усіма, хто готується. Спочатку мало хто вірив, що команда зможе потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів. Однак, гравці не дивилися на суперників, вони були готові.

Мої футболісти знали, у чому їхня сила перед суперниками. Ми були готові до Ліги чемпіонів, я вдячний клубу за те, що на кожній позиції в команді є конкуренція. Нікому не було забезпечено місце в старті, так що кожен викладався на максимум. Я також отримав великий досвід в головному єврокубку”, – розповів Ребров.

Нагадаємо, що під керівництвом Реброва “Ференцварош” втретє поспіль став чемпіоном Угорщини, а також вийшов в груповий етап Ліги чемпіонів. Крім того, команда встановила рекорд за набраними заліковими балами в тамтешній першості.

https://twitter.com/Fradi_HU/status/1391831647000174601
0