Site icon Спортивка

Активна трансферна робота «Скали 1911»

Команда зі Стрия посилилася двома виконавцями.

Як повідомляє «Sport.ua», стрийська «Скала 1911» підписала контракт з 23-річним нападником Назарієм Богомазом, який раніше виступав за «Волинь», молодіжку «Дніпра-1» та «Гірник-Спорт». Залишилося дочекатися трансферного листа з Польщі, де футболіст відіграв минулий сезон за «Космос» з Новотанця.

Також досягнуто принципової домовленості про співпрацю з двома півзахисниками – 20-річним Олександром Баранюком з молодіжки «Чорноморця» та 18-річним Данилом Грабовецьким з юнацької команди «Руха».

Крім того, у клубі працюють над запрошенням ще кількох виконавців. Зокрема тренерський штаб Миколи Василишина хотів би посилити позицію правого захисника.

«Скала 1911» відкриє сезон домашнім матчем Кубка України з «Хустом», який відбудеться 2-го серпня. Декількома днями пізніше, 6-го серпня, команда на рідному стадіоні «Сокіл» прийме «Кудрівку» в рамках 1-го туру чемпіонату другої ліги.

Напередодні стало відомо, що «Скала 1911» після перегляду не пропонувала контракти кільком гравцям з досвідом виступів у першій лізі і навіть українській прем’єр-лізі.

0