Site icon Спортивка

Найкращий бомбардир «Ворскли» покине команду?

Албанський легіонер може залишити полтавський колектив.

Агент нападника «Ворскли» Таулянта Сефері Ментор Стафа в коментарі «FootBoom» розповів про те, що, можливо, албанцю доведеться покинути команду взимку.

З самого початку нашої співпраці з «Ворсклою» з боку клубу не виконуються всі домовленості. Я спілкувався з головним тренером полтавчан, але він сказав, що вже два місяці не може вийти на зв’язок з почесним президентом, а менеджери клубу самостійно не вповноважені вирішити особисті питання футболіста, – сказав агент.

При цьому Стафа додав, що вже найближчим часом їм, ймовірно, доведеться розглянути питання дочасного розірвання контракту з «біло-зеленими» через «несолідні дії деяких людей».

Довіряти менеджерам, причому, як мені розповіли, в Полтаві це продовжується роками, важко, у тренера не має контакту з першою особою клубу, тому, можливо, нам доведеться підносити питання розриву контракту та йти. Тікати не від війни, якої Сефері не злякався, а від несолідних дій деяких людей, – додав Стафа.

Нагадаємо, що Сефері став гравцем «Ворскли» наприкінці літа поточного року. На сьогоднішній день Таялунт є найкращим бомбардиром полтавців у чемпіонаті України, маючи на своєму рахунку 4 голи.

5