Site icon Спортивка

Збірна 6-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

До вашої уваги символічна команда 5-го туру української першості.

Вчора підійшов до завершення 6-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Місце у воротах нашої імпровізованої команди зайняв кіпер «Минаю» Олександр Бандура. Досвідчений страж воріт зумів втримати свої володіння недоторканими у грі з «Кривбасом», допомігши закарпатцям, які грали у меншості, втримати нічийний результат.

На флангах оборони у нас зіграють Олександр Каплієнко («Металіст») та Олександр Тимчик («Динамо»). Крім того, що ці футболісти надійно грають біля власних воріт, та ще й дуже гостро діють попереду. Натомість у центрі захисту ми вирішили зробити сплав досвіду та молоді, поставивши Володимира Чеснакова («Ворскла») та Іллю Забарного («Динамо»).

Ланка півзахисту у нас виявилася теж досить цікавою. На краях діятимуть представники «Ворскли» та «Дніпра-1» – Таулан Сефері й Домінґо Бланко відповідно. А ось в центрі поля нашої команди будуть прудконогі Віталій Буяльський («Динамо») та Валентин Рубчинський («Дніпро-1»), здатні створити момент на рівному місці.

А ось в атаці у символічній збірній «СПОРТИВКИ» розташувалися одразу два футболісти. Як ми вважаємо, дует Артема Довбика («Дніпро-1») та Максима Прядуна («Металіст») виглядав би вкрай цікаво у дії…

5