Site icon Спортивка

Втрати “Чорноморця”: мінус Морозюк та всі легіонери

Український футболіст не виступатиме за одеський колектив.

Головний тренер “Чорноморця” Роман Григорчук у інтерв’ю телеканалу “Футбол 1” розповів про кадрову ситуацію в одеському клубі. За його словами, команду залишили майже всі легіонери і декілька українців, серед яких – досвідчений Микола Морозюк.

Всі легіонери пішли. Напевно, не буде когось із українців, наприклад, ми точно знаємо, що не буде Морозюка. Мені навіть страшно називати малу кількість футболістів, які зараз є у складі Чорноморця. Нам зараз потрібно шукати футболістів, щоб набрати склад.

Крім того, Григорчук поділився, як “моряки” будуть комплектуватися до нового сезону, враховуючи втрату відразу цілого ряду футболістів. Як відзначив наставник, з цим в одеського клубу будуть чималі проблеми, оскільки навіть агенти наразі не пропонують ніяких гравців.

Більшість українських футболістів перебувають на контрактах в інших клубах. Зараз просто немає гравців, яких нам пропонували б агенти. Ми кличемо до себе на перегляд гравців з першої та другої ліг, і з них вибиратимемо, хто здатний вирішувати наші завдання.

5