Site icon Спортивка

Збірна України презентувала нову форму

Наша національна команда гратиме в оновленому екіпіруванні.

Президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у фейсбуці представив форму збірної України, в якій вона проведе спаринг із “Борусією” Менхенґладбах та, ймовірно, інші товариські поєдинки у травні.

“УАФ і національна збірна підтримують ініціативу Президента України Володимира Зеленського — U24 — платформу зі збору коштів, що об’єднує увесь цивілізований світ навколо відновлення України! І в рамках цієї підтримки головна команда України вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022 в особливих футболках, які будуть виготовлені в обмеженій кількості! А кошти, зібрані за ці поєдинки, а також за продаж футболок, будуть перераховані програмі United24.

Головними складовими нового дизайну форми є напис — “United for Ukraine” та шеврон з графікою платформи U24. Крім того, запропонував додати до дизайну форми два оригінальні елементи. Перший — це унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів. Це наша шана і подяка закордонним партнерам за їх допомогу. Другий елемент — номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів. В яких живуть справжні Герої — від маленьких дітей до людей похилого віку. Населених пунктів, які захищали і продовжують захищати справжні Герої, і які вже знає увесь світ.

Першими, кому презентували нову унікальну форму збірної разом з першими віце-президентами УАФ Анатолієм Демяненком, Олегом Протасовим, Вадимом Костюченком і головою закарпатської обласної асоціації футболу Іваном Дураном, стали діточки з цих міст — Києва, Харкова, Краматорська, Запоріжжя, Волновахи, Попасної та інших. Малеча граючись знаходила назви своїх рідних населених пунктів на номерах гравців збірної. Команда Олександра Петракова гратиме за них і для них, для всіх дітей України і всіх захисників нашої держави. Національна збірна виступатиме в цій унікальній формі лише в матчах в рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022.

Після цього частина футболок по одній буде передана кожному з населених пунктів, які згадані на формі, для місцевих музеїв. Інша частина лімітованої партії футболок буде виставлена на аукціон, а зібрані кошти передамо платформі United24, на відновлення нашої України. Слава Героям! Слава Україні!”, – написав Павелко.

0