Site icon Спортивка

Луческу не стане головним тренером “Фенербахче”

Румунський фахівець не покине киян заради турецького гранда.

Журналіст Ігор Циганик у ефірі своєї програми “Циганик LIVE ” спростував інформацію, що Мірча Луческу покине “Динамо” заради “Фенербахче”.

“Поговорили з Луческу хвилин п’ятнадцять. Він дуже переживає, питає: “Як у Києві?”, “Що відбувається і яка ситуація?”. Він у потоці новин, розбирається, питає, хто постраждав. Це була така частина побутової розмови.

Поговорили трішки і про футбол. Коли я сказав, що він може бути головним тренером “Фенербахче”, Луческу відверто розсміявся. Тренер сказав, що зараз у нього всі думки пов’язані з “Динамо” і він збирається робити все, щоби поновився український футбол. Він дуже любить український футбол і зараз для нього це головна історія.

Луческу дуже сподівається, що скоро (не найближчим часом чи найближчими днями, а коли буде перемога) розпочнеться новий чемпіонат. Він збирається працювати у “Динамо” і на сьогоднішній день у нього немає ніяких думок про те, щоби залишити київський клуб. Він хоче працювати на український футбол.

Я відчув у його словах такий момент (він щиро говорив про Україну, про те, що це його друга Батьківщина), що він у такій ситуації, в якій опинилися Україна і “Динамо”, просто не може залишити команду”, – розповів Циганик.

0