Site icon Спортивка

“Шахтар” переграв “Антальяспор” у благодійному матчі

Донецька команда здобула вольову звитягу на турецькій землі.

Вже на старті матчу футболісти донецької команді зіштовхнулися з проблемами, оскільки на 8-й хвилині м’яч опинився у їхніх воротах. Ерділман отримав круглого, вийшов на хорошу ударну позицію та завдав точного удару по володіннях Трубіна – кіпер виявився безсилим – 0:1.

Такий розвиток подій точно не влаштовував підопічних Роберто Де Дзербі, які відразу ж кинулися в атаку відігруватися. Багато спроб для того, аби відновити у зустрічі паритет, “гірникам” не знадобилося: вже на 21-й хвилині Соломон опинився у вигідній позиції і, завдавши точного удару, зрівняв рахунок – 1:1.

Далі гра дещо заспокоїлася, однак час від часу команди створювали біля воріт одна одної. Варто відзначити, що ініціатива була на боці українського колективу, який дещо частіше загрожував володінням суперника і все-таки зміг домогтися свого: на 76-й хвилині гол на свій рахунок записав Топалов.

Як наслідок, забитий м’яч Дмитра виявився у поєдинку заключним і приніс “Шахтарю” звитягу в товариській зустрічі з “Антальяспором” – 2:1.

0