Site icon Спортивка

Миколенка замінить гравець збірної Колумбії?

Трансфер скандального колумбійця може обійтись киянам у 15 мільйонів євро.

Київське «Динамо» вже вирішило, куди можна витратити отримані кошти за трансфер Віталія Миколенка до «Евертона». Про це повідомляє журналіст Піпе Сієра.

За інформацією джерела, кияни використають ці фінанси, аби підписати вінґера «Бока Хуніорс» та збірної Колумбії Себастьяна Вілью.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УПЛ може змінити транслятора.

Зазначимо, що про зацікавлення «Динамо» до 25-річного гравця повідомлялося й раніше, але при цьому у ЗМІ повідомляли, що «Бока Хуніорс» хоче отримати за свого гравця 15 млн. євро.

Поточний сезон в аргентинській Прімері Вілья розпочав аж 9-го листопада. У його активі 6 матчів, 2 голи та 1 асист. В останньому розіграші Кубку Лібертадорес, у якому “Бока Хуніорс” дійшов до півфіналу, гравець забив 4 голи, а віце-президент клубу Хуан Рікельме назвав Вілью найкращим гравцем команди в цьому турнірі.

Переглядаючи аргентинські ЗМІ, “Спортивка” натрапила на те, що минулоріч гравець потрапив у скандал, пов’язаний із домашнім насильством. Справа дійшла до суду, через це Вілью відсторонили на кілька місяців від ігор у цьому сезоні. Також цього року колумбієць взяв участь у бійці після півфіналу Кубку Лібертадорес проти “Атлетіко Мінейру” через що був дискваліфікований на 6 матчів та оштрафований на 30 тисяч доларів.

5