Site icon Спортивка

“Інгулець” засумнівався у спалаху коронавірусу в “Русі”?

Петрівський клуб просить провести детальне розслідування.

“Інгулець” виступив зі заявою, в якій повідомив, що заявлені на сезон воротарі “Руху” не зареєстровані системі Центру громадського здоров’я МОЗ як особи, що хворіють на коронавірус.

“Шановні вболівальники, “Інгулець” повідомляє, що матч 11-го туру УПЛ “Інгулець” – “Рух” за рішенням дирекції УПЛ, на прохання керівництва “Руху” був перенесений на невизначений термін у зв’язку зі складною ситуацією по захворюванню COVID-19 в команді суперника.

За інформацією, наданою “Рухом” на 13.10.2021, за результатами проведення тестування методом полімеразної ланцюгової реакції у 6 футболістів головної команди “Руху” виявлено позитивні результати захворювання COVID-19. Також виявлено підозру зараження у 4 членів головної команди, в тому числі, у всіх воротарів, які є в заявці клубу.

Для запобігання маніпуляцій і дотримань правил Fair Play повідомляємо, що відповідно до інсайдерської інформації, станом на 13.10.20021 заявлені на сезон воротарі “Руху” відсутні в інформаційній системі Центру громадського здоров’я МОЗ як особи, що хворіють на COVID-19. У зв’язку з цим, “Інгулець” звернувся до дирекції УПЛ з проханням провести детальне розслідування цього факту. Ми чекаємо швидку реакцію УПЛ і публічний розгляд цієї ситуації”, – йдеться у заяві “Інгульця”.

5