Site icon Спортивка

Юрій ВІРТ: “Можу лише подякувати “Шахтарю”, але…”

“Шахтар” у матчі за Суперкубок справив дуже хороше враження. Переконаний, що це була їхня найкраща гра під керівництвом Роберто Де Дзербі і найгірша гра Динамо при Мірчі Луческу.

“Верес” нікого не боїться і до всього готовий. Тим більше, що, найімовірніше, в нашому поєдинку у складі “Шахтаря” відбудуться серйозні зміни, адже наступного тижня йому грати з “Інтером” в Лізі чемпіонів.

Аби кинути виклик “Шахтарю”, у “Вереса” має бути висока ігрова дисципліна і максимальна концентрація, інакше “гірники” швидко покарають за розхлябаність. За досягнення позитивного результату з “Шахтарем” не буде підвищених преміальних. У нас в угодах чітко прописана бонусна система і зараз немає різниці, з ким граємо, – з грандом чи аутсайдером.

У “Шахтарі” я провів найкращі роки своєї кар’єри гравця. Можу лише подякувати клубу. Але зараз у мене інші плани, я тренер “Вереса”, тому дуже хочу, щоб в матчі з однією з найкращих команд країни мої підопічні не тільки потішили якісним футболом, а й домоглися позитивного результату
0