Site icon Спортивка

Клуб першої ліги оголосив про припинення існування

Президента “Альянсу” опублікував свою офіційну заяву.

Президент “Альянсу” Сергій Демченко оголосив, що клуб із Липової Долини припиняє своє існування. Про це він розповів у відкритому листі, який опублікував на клубному сайті.

“На сьогодні в українському футболі сформувалася система, яку створили футбольні чиновники, функціонери, президенти клубів і самі клуби. Ця система пожирає футбол зсередини і до неї можна віднести багато. Ангажованість футбольних органів. На словах всі клуби рівні, а на ділі: “Ну ви ж розумієте – їм потрібніше”.

Суддівський чинник. Про нього можна розповідати багато чого, навіть з моїм невеликим футбольним досвідом, але це реалії українського футболу. Хоча б той фактор, що судді не повинні перетинатися з командами до гри. В УПЛ вже відбувалися певні кроки для цього. Але чи буде видно ефект?

Говорити можна багато, але я поважаю себе і свою команду, і не хочу бути декорацією на цій футбольній сцені. Коли ти вкладаєш свою душу і гроші, а деякі особи роблять свою справу, а система використовує футбольні клуби, як дійних корів. У мене немає бажання, щоб “Альянс” виходив на гру, як худобу на забій. Плани були поборотися за вихід в УПЛ, але була перейдена межа, яку переходити не можна”, – написав Демченко.

5